Top Ad unit 728 × 90

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ θα λέει ειδήσεις ο Χατζηνικολάου…και απο πότε..

απο το Nico Mastorakis

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ
Λειπει (κακως) χρόνια τωρα απο τα κεντρικα δελτια σαν anchorman και αυτη η εποχη απουσιας τελειωνει αυριο. Ο ΑΝΤ1 θα αναγγειλει επισημα οτι ο Νικος Χατζηνικολαου παιρνει τη θεση του «κεντρικου» στις ειδησεις του, ενω αποχωρει απο το «δελτιο» η Μαρια Χουκλη.
   
Εγω εχω αναμικτα συναισθηματα, επειδη και οι δυο ειναι φιλοι μου. Χαιρομαι που ο Νικος ξαναμπαινει στο παιχνιδι, λυπαμαι που ετυχε ετσι που να αντικαταστησει τη Μαρια, anchorwoman κυρους που για χρονια κρατησε ψηλα την αξιοπρεπεια του ΑΝΤ1. Ελπιζω οτι ο Νικος θα εχει και το πολιτικο του talk show για να ξαναβρει ο ΑΝΤ1 το χαμενο ενημερωτικο γόητρο.
Επισης ελπιζω οτι το ζαβο, κακο, ψυχρο κι αναποδο «κεντρικο δελτιο» του καναλιου που μπαζει απ’ ολες τις μεριές (αισθητικα, σκηνοθετικα, ρεπορταζιακα) θα προσαρμοστει στις απαιτησεις που φερνει η παρουσια του Χατζηνικολαου. Επειδη ενας (οσο καλος κι αν ειναι) κουκος, δεν φερνει την Αντ-άνοιξη.


http://www.trelokouneli.gr/apo-afrio-se-pio-kanali-tha-lei-idisis-o-chatzinikolaou/

Το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1



Η συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 είναι γεγονός και ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει από τις 30 Ιανουαρίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και όπως σημείωσε, θα δώσει την ψυχή του για να δικαιώσει όσους τον στηρίζουν.
«Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς για τις ευχές σας ενόψει της συνεργασίας μου με τον Αντέννα! Θα δώσω την ψυχή μου για να σας δικαιώσω!», έγραψε.






http://www.news.gr/psyhagogia/thleorash/article-wide/295652/to-mhnyma-toy-nikoy-hatzhnikolaoy-gia-th-synergasi.html
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ θα λέει ειδήσεις ο Χατζηνικολάου…και απο πότε.. Reviewed by Team on 6:16 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.