Top Ad unit 728 × 90

Γυναίκες πράκτορες της βόρειας Κορέας δηλητηρίασαν τον αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Κιμ Γινγκ Ναμ, πρωτότοκος γιος του εκλιπόντος Κιμ Γιονγκ Ιλ ήταν αρχικά ο αναμενόμενος διάδοχός του

 

 

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ βρέθηκε νεκρός στη Μαλαισία.
Οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, αναφέρουν ότι ο 45χρονος αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν δολοφονήθηκε από δύο γυναίκες, οι οποίες του χορήγησαν δηλητήριο, στο αεροδρόμιο της χώρας.
Ο αδελφός του ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν βρέθηκε νεκρός στην Μαλαισία, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News Agency και όσα μεταδίδει το Reuters που δεν κατάφερε ωστόσο να επιβεβαιώσει την πληροφορία από τις αρχές της Μαλαισίας.
Ο Κιμ Γινγκ Ναμ, πρωτότοκος γιος του εκλιπόντος Κιμ Γιονγκ Ιλ και αρχικά ο αναμενόμενος διάδοχός του, κρυβόταν στη Μαλαισία μετά την εκτέλεση του θείου τους Γιανκ Σονγ Θεκ κατ' εντολή του βορειοκορεάτη ηγέτη.
Ακόμη δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες θανάτου του αλλά  ο τηλεοπτικός σταθμόςTV Chosun μεταδίδει πως ο ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε θύμα δηλητηρίασης στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και πως ύποπτες είναι δυο γυναίκες που εκτιμάται πως είναι πράκτορες της Πιονγιάνγκ που δρουν εκτός Βόρεια Κορέας.
 
 
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2578346/ginekes-praktores-tis-vorias-koreas-dilitiriasan-ton-aderfo-tou-kim-giongk-oun?ref=pop
Γυναίκες πράκτορες της βόρειας Κορέας δηλητηρίασαν τον αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν Reviewed by Team on 5:53 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.