Top Ad unit 728 × 90

Αγγελόπουλος, Πασχάλη, Σπαλιάρας: Αυτός θα αποχωρήσει σύμφωνα με τους bookers από το Survivor είναι....

 Απίστευτες ανατροπές στο χθεσινό (20/03/2017) επεισόδιο του Survivor!
Για πρώτη φορά, μετά από τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες, η ομάδα των «Διάσημων» αναγκάστηκε να υποδείξει τρεις υποψήφιους από τους παίκτες της προς αποχώρηση.
Κι εκεί ήρθαν οι... εκπλήξεις!
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πρώτος σε αρνητικούς ψήφους ήρθε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ψηφίστηκε από 8 συμπαίκτες του κι ακολούθησε η Σόφη Πασχάλη, που πήρε τρεις ψήφους και την υπέδειξε ως υποψήφια ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε νωρίτερα κερδίσει προσωπική ασυλία.
Και το... μεγαλύτερο σοκ ήρθε στο τέλος: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!
Με το που ανακοινώθηκαν τα ονόματα της ψηφοφορίας σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες έτρεξε «live», σχετικά με το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει!

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που δόθηκαν πρώτο φαβορί για αποχώρηση είναι η Σόφη Πασχάλη, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!

Ακολουθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο παίκτης, σύμφωνα με τους bookers που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Θα δικαιωθούν, άραγε; Υπομονή λίγες ώρες ακόμη...
Αγγελόπουλος, Πασχάλη, Σπαλιάρας: Αυτός θα αποχωρήσει σύμφωνα με τους bookers από το Survivor είναι.... Reviewed by Team on 9:10 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.