Top Ad unit 728 × 90

Όταν οι δίδυμες του Survivor έπαιζαν στο Safe Sex και σε βίντεο κλιπ

Τελικά οι μαχητές ή αλλιώς άσημοι του reality, δεν είναι και τόσο άγνωστοι. Οι αδερφές Αϊνατζόγλου δεν είναι "πρωτάρες" στην τηλεόραση και τις "ξετρυπώσαμε" σε ένα guest από το 2008, για τη σειρά Safe Sex

Μπορεί οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου να έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, με την Ελισάβετ να είναι η πρώτη που αποχωρεί από την ομάδα των Μαχητών και την Ειρήνη να είναι για δεύτερη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο τα δύο κορίτσια είχαν φιλοδοξίες για αναγνώριση από πολύ παλιά.
Το guest των διδύμων σε ελληνική κωμική σειρά από το 2008 που αποδεικνύει πως μάλλον δεν υπήρξαν και τόσο... άσημες και η συμμετοχή τους σε βίντεο κλιπ τραγουδιού. Και οι δίδυμες δεν είναι οι μόνες από την αρχική ομάδα των Μαχητών που φλέρταραν στο παρελθόν με τη δημοσιότητα.
Κάνοντας zapping το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη επεισόδιο του Safe Sex, από τις δεκάδες σειρές που προβάλλει το MEGA το τελευταίο διάστημα και όσο αδυνατεί να παράξει νέο πρόγραμμα. Σε αυτό λοιπόν, η Μπέσι Μάλφα ανέλαβε το διπλό ρόλο, δύο δίδυμων αδερφών που έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό. Στο διπλό αυτοτετελές επεισόδιο από το μακρινό 2008, προβλεπόταν μια σκηνή flashback στην παιδική ηλικία των δίδυμων γυναικών. Και εκεί συνέβη η αποκάλυψη.




Τα δίδυμα κορίτσια που ανέλαβαν τον μικρό αυτό ρόλο κάτι μας θύμισαν και όταν βρήκαμε το επεισόδιο στο διαδίκτυο και το εξετάσαμε εξονυχιστικά, βεβαιωθήκαμε. Επρόκειτο για τις αδερφές Αϊνατζόγλου. Η Ειρήνη και η Ελισάβετ πριν δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι, φλέρταραν με τη δημοσιότητα στην κωμική σειρά του MEGA. Και αυτό δεν ήταν παρά μόνο η αρχή.
Δείτε το στιγμιότυπο:


Πριν από μερικές ημέρες, διέρρευσε στο διαδίκτυο πως τα δύο κορίτσια από την ομάδα των «Μαχητών» είχαν συμμετέχει σε βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πρόκειται για το τραγούδι «Δεύτερη φορά» στο οποίο οι δύο αδερφές είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.




Survivor: Κόρες γνωστού Έλληνα ηθοποιού οι δίδυμες Αϊνατζόγλου 

 


 

Τελικά όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα στοιχεία μαθαίνουμε για τους παίκτες της ομάδας των «μαχητών» που τελικά δεν είναι και τόσο άγνωστοι.
Πρόσφατα μάθαμε πως η Σάρα είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ ενώ όπως μαθαίνουμε και οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου είναι κόρες γνωστού ηθοποιού.
Η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου έχουν μπαμπά τον Μιχάλη Αϊνατζόγλου, που έγινε γνωστός κυρίως από τις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και την συμμετοχή του σε πολλά επεισόδια της σειράς

 
Πηγή
 
 http://www.gossip-tv.gr/media-tv/story/474911/survivor-kores-gnostoy-ellina-ithopoioy-oi-didymes-ainatzogloy#ixzz4b8d9DijL

 http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/otan-oi-didymes-toy-survivor-epaizan-sto-safe-sex.4551222.html
Όταν οι δίδυμες του Survivor έπαιζαν στο Safe Sex και σε βίντεο κλιπ Reviewed by Team on 11:43 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.